Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Πικρή αλήθεια

Να και μια ξένη γελοιογραφία (συμβαίνουν και αλλαχού...), για παρηγοριά.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απόγονοι των σταυροφόρων είναι οι σημερινοί μας Ευρωπαϊκοί εταίροι . Τι φαντάζεσαι , αγαπητέ Αντώνη ; Ότι είναι αγγελούδια ; Την εκμετάλλευση την έχουν στο αίμα τους . Το οργανωμένο έγκλημα το κατέχουν γονιδιακώς . Πώς αλλιώς να σκέφτονται τα δισέγγονα των πάλαι τε και νυν αποικιοκρατών ;
Και μιας και πλησιάζουμε σε κάποιες ημερομηνίες που έχουν ξεχαστεί για τα καλά , επίτρεψέ μου να καταθέσω μια ‘’εντελώς’’ τυχαία ομοιότητα , που αφορά ‘’το ηθικό μεγαλείο’’ των ‘’συμμάχων’’ μας :
6.500 Ενετοί βρέθηκαν στις 29 Μαΐου 1453 μέσα από τα κάστρα για την υπεράσπιση της Πόλης : Για το καλό μας ! Για να υπερασπιστούν όμως στην ουσία τα συμφέροντά τους (τελωνείο-λιμάνιι) .
Και το σημερινό αντίστοιχο : Κυκλοφορούν πληροφορίες για εγκατάσταση ξένων στρατευμάτων στην πατρίδα μας για την καταστολή ενδεχόμενων (=προγραμματισμένων) αναταραχών : Για το καλό μας ! Για να υπερασπιστούν όμως και πάλι τα συμφέροντα αλλοτρίων .
Πόσο μοιάζουν το 1453 και το 2010 !Καταληκτικές ημερομηνίες παρακμιακών περιόδων , που και στις δυο περιπτώσεις μας επιβλήθηκαν με το στανιό από Δυτικούς (γράφε παπικούς).
Τη μια με τους Σταυροφόρους το 1204 (ολοσχερής καταστροφή της Πόλης και μετατροπή της σε προτεκτοράτο των σταυροφόρων) και την άλλη με τους Βαυαρούς και τους άλλους προστάτες μας από το 1821 μέχρι και σήμερα .
Αυτή την Παρασκευή , το «ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ» πρέπει να ακουστεί πιο δυνατά …
Μοναδική μας ελπίδα και παρηγοριά , η Παναγιά μας .

ΦΩΤΗΣ

ΑΠΟΣΤ-ΓΕΩΡ ΣΟΦΟΣ είπε...

@Ανώνυμος:
Εμείς είμαστε "αθώες περιστερές";

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά τα παραπάνω σε καμία περίπτωση δεν σημαίνουν άφεση αμαρτιών και συγχωροχάρτι για όλους τους άλλους, που συμμετείχαν έμμεσα ή άμεσα στην καταστροφή της ελληνικής οικονομίας, και που με την τεμπελιά, την ηλιθιότητα, την απατεωνιά και την ανεντιμότητά τους, μας οδήγησαν στο να μας βάλουν οι Ούνοι στο στόμα τους…

Θοδωρής Γιάνναρος , στην ηλ/κή διεύθυνση :
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=109221&cid=21