Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Απροσδόκητο κέρασμα

Αυτό που λένε οι άγγλοι ‘unexpected treat’. Που σούρχεται αναπάντεχα, χωρίς προμελέτη, και σου φτιάχνει απρόσμενα τη διάθεση, βγάζοντάς σε από την πλήξη του απογεύματος που δεν είχε ιδιαίτερη δουλειά, της βροχής που κάνει την βραδινή οδήγηση πιο απαιτητική, των όποιων άλλων σκέψεων προσπαθούν να κλέψουν την προσοχή σου. Απόψε το κέρασμα ήταν η μετάδοση από το Δεύτερο Πρόγραμμα της συναυλίας της Σαβίνας Γιαννάτου από τις ‘Γιορτές στους δρόμους’ του Φεστιβάλ Υμηττού, που την πέτυχα τυχαία στο αυτοκίνητο. Τι φωνή! Άκουσα από τη Λιλιπούπολη τη ‘Ροζαλία’, το ‘Χρυσαλιφούρφουρο’ και τον ‘Γιαουρτοπόταμο’, ενώ για το κλείσιμο μας είπε και το ‘Χάρτινο φεγγαράκι’ που μπορείτε να βρείτε εδώ. Το ένα καλύτερο από το άλλο.

2 σχόλια:

IWN1998 είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=WNNw3XdJ6yc&feature=related
Λίγη Σαβίνα στο YouTube.

Παρεπιπτόντως κ. Παπαγιάννη, ήξερα τον αείμνηστο αιματολόγο και τέως διευθ. στον Ευαγγελισμό και το Υγεία, Αντώνη Παπαγιάννη, που αν δεν κάνω λάθος είχε καταγωγή από Νάουσα. Έχετε κάποια συγγένια ή είναι συνωνυμία.

Α. Παπαγιάννης είπε...

Απλή συνωνυμία. Δεν τον γνώρισα προσωπικά, αλλά αν κρίνω από το ότι άφησε όνομα στον χώρο που εργάσθηκε, μάλλον έχασα...